Bereid u nu voor op het nieuwe precisielandbouw seizoen met onze landbouw starters pakket

Landbouw drone starters pakket

 LaQuinta is nu officieel op de markt en dat vieren wij met onze nieuwe combi deal!

Alleen dit jaar nog kunt u zich voor een goede prijs voorbereiden op een nieuw precisie landbouw seizoen!

Direct het seizoen goed beginnen?  Deze gloednieuwe, perfect geïntegreerde akkerbouw drone combinatie kunt u nu aanschaffen voor €6990! Vraag nu een offerte aan om uw akkers nog beter te gaan monitoren.

Neem contact op

De starters combi deal

De Solid X4 is landbouw drone van het moment; Dit a.g.v. zijn uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding maar zeker ook omdat dit de enige ‘hufterproof’ drone is met een gewicht van onder de 4kg! Voeg daarbij het hoge gebruikersgemak, de lange vliegtijd van 37 minuten en u vliegt al uw hectaren moeiteloos in 1x in!

Door het hoge landingsgestel en ingebouwde sensoren is alles bovendien goed beschermd tegen modder en hoog gras.

LaQuinta

DB2 Vision’s LaQuinta is een gloednieuwe sensor die erg belangrijk gaat worden voor de internationale landbouw. LaQuinta – evenals de Solid X4 ontwikkeld in Nederland- is ’s Werelds laagst geprijsde professionele multispectrale precisie landbouw camera momenteel verkrijgbaar! En dat zonder op enige wijze aan functionaliteit in te boeten. Voorzien van een innovatieve camera techniek en een batterij aan hybride sensoren zoals GPS, IMU en de ‘Adapt-2-Light’ lichtsensor is hij van alle technologie voorzien om uw gewassen-stress vroegtijdig te kunnen weergeven!

De landbouw starters combi

Customdrone en DB2 Vision kennen elkaar al vanaf het begin van de ontwikkeling van zowel de LaQuinta camera als onze eigen Soliddrone. Zo zijn wij erg op elkaar ingespeeld waardoor wij deze perfect geïntegreerde combinatie van vaderlandse techniek kunnen aanbieden.

Wat kan ik met deze combi landbouw drone deal?

U kunt met deze landbouw inspectie drone uw gewassen nóg beter monitoren; Het stelt u in staat om o.a. stikstofgehalte te bekijken, de gezondheid van de gewassen vroegtijdig vast te stellen, taakkaarten te maken en nog veel meer!

 

Partners

Klanten

Scroll to top