Blog

Drones inzetten voor jou business: wat zijn de mogelijkheden?

Droomt u er al jaren om drones toe te passen binnen uw bedrijf? Maar heeft u geen idee wat daarbij komt kijken? Wij zetten enkele belangrijke aspecten voor u op een rijtje!

Wetgeving

Tegenwoordig is het een stuk makkelijker bedrijfsmattig drones te gebruiken door het ROC ligt. Dit is een wetgeving die onder de 4kg drones valt. Voor een startende ondernemer is de drone DJI phantom ideaal en zeker top voor vele situaties! Het is wel van belang dat u ieder jaar controleert of de techniek in orde is, is dat niet het geval dan raden wij u aan om een nieuwe aan te schaffen. De wetgeving is een belangrijk onderdeel bij drones. Komt u er niet helemaal uit? U kunt altijd met ons contact opnemen voor de mogelijkheden!


Solid X4

Het merk Solid heeft op de wetgeving ingespeeld, door een bedrijfsvriendelijke drone te bouwen. Deze drone heeft u binnen 1 minuut vlieg klaar en door het slimme handvat neemt u de drone heel gemakkelijk overal naar toe! Het robuuste frame zorgt voor een stevig geheel, hierdoor kan de drone zeker tegen een stootje! 

 

Payload

Door de soliddrone kunt u snel wisselen tussen verschillende camera’s en sensoren wat vaak ”payload” wordt genoemd. Zo kunt u gemakkelijk, ongeacht de sector super snel wisselen tussen warmte camera’s, normale camera’s, landbouw sensoren en/of uw eigen ontworpen camera of sensor! Deze drone is zeker geschikt voor het bedrijfsleven, want het valt allemaal onder de 4kg!

Wat past er bij uw bedrijf?

Er zijn vele soorten drones op de markt en bovenstaand hebben wij twee ideale drones om mee te beginnen beschreven, maar welke drone past nu daadwerkelijk bij uw bedrijf? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen komen wij er zeker uit!

Belangrijke tips!

  • Kijk goed naar waar u wel en niet mag vliegen. Dit kunt u zien op de “fly zone kaart”
  • Kom NIET te dicht in de buurt bij mensenmassa!
  • Binnen de bebouwde kom gelden enkele regels let hier goed op!
  • Kom NIET in de buurt van vliegvelden met uw drone!

customdrone.nl

Scroll to top