Customdrone maakt grote stap naar vliegtuiginspecties.

Customdrone heeft een partnershipovereenkomst getekend met Regional Jet Center (Schiphol) voor de levering van vliegtuiginspectie drones, gebaseerd op machine learning en artificial intelligence, uitgevoerd door een autonome drone.

“Na een aantal pilots zijn we zeer enhousiast dat Customdrone het vertrouwen heeft gekregen van Regional Jet Center om deze volgende stap te maken” zegt Mark Woortmijer, Managing Director van Customdrone. De combinatie van op maat gemaakte drones en de gerelateerde, op maat gemaakte artificial intelligence zal Regional Jet Center verder helpen met de volgende stap in hun intensieve bedrijfsproces. “Het doel is om de grondwerktuigkundige te assisteren en hiermee de ‘unscheduled ground time’ van onze klanten te verminderen” zegt Michiel van der Eijk, Managing Director van Regional Jet Center. Met deze intelligente drones zullen wij het intensieve proces van het controleren van een geheel vliegtuig na een blikseminslag op beschadigingen en het bijbehorende papierwerk vebeteren, een proces dat gemiddeld een aantal uren duurt.

Links Michiel van der Eijk, rechts Mark Woortmeijer

Over het partnerschap

Het partnership met Customdrone biedt een unieke combinatie waar baanbrekende expertise en kennis van beide werelden bij elkaar komen, om een hoogstaande samenwerking te krijgen en te voldoen aan alle gerelateerde wetgevingen en veiligheidsaspecten. Regional Jet Center’s missie is om het leidende Vliegtuig Onderhoud bedrijf te zijn, dat constant streeft naar innovatie.

Over Customdrone

Customdrone levert Drone as a Service (DaaS) oplossingen met op maat gemaakte artificial intelligence drones voor professioneel gebruik. Het bedrijf richt zich er op om specifieke bedrijfsprocessen voor hun klanten, met op maat gemaakte oplossingen, te optimaliseren. De drone is bij hun klanten een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces, waarbij de technologie makkelijk te gebruiken en betaalbaar is.

Over Regional Jet Center

Regional Jet Center bied hoog gekwalificeerde onderhoudsdiensten op Embraer E190-E170 vliegtuigen. De organisatie heeft 260 getrainde professionals en is sterk gedreven om de hoogste vloot beschikbaarheid in de wereld te bewerkstelligen. Regional Jet Center B.V. is een dochtermaatschappij van Martinair Holland N.V. en valt daarmee onder de KLM Groep.

Partners

Klanten

Scroll to top