DJI is één van de grootste drone leveranciers ter wereld. Wij zijn partner van DJI omdat wij erg veel oplossingen kunnen maken met standaard drones. Hiervoor kunnen wij deze drones aanpassen of anders programmeren waardoor een standaard drone vaak al aan uw behoeftes zal voldoen.

Wat doen wij als een DJI Partner?

Omdat wij ondertussen al meer dan 5 jaar DJI drones verkopen hebben wij uitgebreide ervaring met de producten, leveringen, reparaties en maatwerk.

Welke drone past bij uw bedrijf?

Daarom weten wij als Customdrone als geen ander welke drone bij u en uw bedrijf past.

Wij proberen om de oplossing zo simpel mogelijk voor u te houden.

Vaak is een standaard DJI drone voldoende. Maar wij zien steeds vaker dat er bij specifieke klantbehoeftes wat meer bij komt kijken.

Ons Advies

Wij geven daarom advies in de allernieuwste series van de DJI drones, Waaronder de:

– DJI Phantom
– DJI Phantom RTK
– DJI Inspire
– DJI Matrice 200 series
– DJI M600
– DJI MG series
– DJI Wind

Geen drones maar oplossingen.

Maar welke drone is het meest geschikt voor uw bedrijf? Dat zoeken wij voor u uit.
Hoe? Door er achter te komen waar u naartoe wilt als bedrijf op de lange termijn. Samen kijken we verder naar mogelijke oplossing voor de toekomst.

Hierna kijken wij wat voor soort drone hier het beste bij past. Dit zou een DJI drone kunnen zijn, maar het zou ook een ander merk drone kunnen worden. Wij verkopen een groot aantal merken drones, dus dit moet altijd lukken. Ook hebben we geen voorkeur voor het één of het andere merk.

Hierdoor verkopen we niet wat we graag willen verkopen, maar de beste drone voor uw bedrijf en uw probleem. Dit doen we onder andere met een DJI drone. Als deze niet voldoet kijken we vaak verder naar wél juiste oplossingen. Waaronder modificaties of andere typen drones.

Partners

Klanten

Scroll to top