Maakt uw bedrijf efficiënter

 

Drone as a Service (DaaS) is onze end to end oplossing; van drone, naar machine learning platform, naar de gebruiker van belangrijke processen in uw organisatie.

Deze dienst zorgt ervoor dat uw bedrijf laagdrempelig een drone kan toepassen. Op deze manier wordt er bepaalde intelligentie en informatie toegevoegd om uw besluitvorming te vereenvoudigen.

De klantspecifieke drone is daarbij een hulpmiddel om bepaalde processen in uw organisatie efficiënter te laten verlopen en zelfs te vervangen. Dit alles met respect voor regelgeving en regels binnen uw branche.

Hiervoor bieden wij maatwerk oplossingen voor zowel drone en machine learning platform, als voor uw branche specifieke proces. Met als hoofddoelen procesoptimalisatie, kostenbesparing en output verbetering.

De oplossing

Customdrone definieert samen met de klant de probleemstelling en dus klantvraag. We kijken hierbij naar de kernvraag en maken een gezamenlijk stappenplan opgedeeld in fases. Hierbij houden we rekening met veiligheid, tijd, technologische ontwikkelingen, het learning traject van het platform en uiteraard de haalbaarheid van het uiteindelijk doel. Door de gezamenlijke aanpak garanderen wij een toekomstige oplossing die het business model van de klant sterk verbetert.

Wat wij doen

Customdrone biedt op basis van een maandbedrag, met mogelijk een initiële kleine investering een drone oplossing aan. Deze drone oplossing verzamelt belangrijke informatie die via machine learning verwerkt wordt in het platform, waardoor vervolgens de betreffende personen in uw organisatie kunnen worden geïnformeerd. De data kan dan statisch of realtime worden aangeboden. Afhankelijk van uw wensen kunnen er andere bronnen van data aan toegevoegd worden.

Met deze benadering kunt u laagdrempelig op basis van een maandelijks bedrag het learning traject instappen die per fase het uiteindelijke doel nastreeft.

Het platform

Customdrone werkt met verschillende specialistische partners op het gebied van software en platform. Ons platform is op basis van deep learning. Dit houdt in dat de drone informatie verzamelt, doorstuurt naar ons platform, verwerkt, en afhankelijk van de wens, beeldherkening of voorspellingen op kan maken die statische of realtime data beschikbaar stelt voor specifieke klantwensen.

Gedurende de learning fases zal de drone het platform van informatie voorzien en als het ware een specialist opleiden. De totaal oplossing zal dan slimmer, sneller en doeltreffender kunnen acteren, en als ondersteuning dienen in een huidige proces of dit zelfs kunnen vervangen.

End to End

Naast de totaal oplossing DaaS en maatwerk learning verzorgen wij ook alle bijkomstigheden voor drone gebruik. Denk hierbij aan dingen als registratie drones, opleidingen, examens en ontheffingen voor specifieke vliegzones.

Scroll to top