Drone as a Service (DaaS) is onze end to end oplossing; van drone, naar machine learning platform, naar de gebruiker van belangrijke processen in uw organisatie.

Deze dienst zorgt ervoor dat u laagdrempelig een drone kan toepassen in uw bedrijf. Op deze manier wordt er bepaalde intelligentie en informatie toegevoegd om uw besluitvorming te vereenvoudigen.


De klant specifieke drone is daarbij een hulpmiddel om bepaalde processen in uw organisatie efficiënter te laten verlopen en zelfs te vervangen. Dit alles met respect voor regelgeving en regels binnen uw branche.

Hiervoor bieden wij maatwerk oplossingen voor zowel een drone en machine learning platform. Met als hoofddoelen: procesoptimalisatie, kostenbesparing en output verbetering.

Drone as a Service oplossing

Customdrone definieert samen met de klant de probleemstelling en de klantvraag. We kijken hierbij naar de kernvraag en maken een gezamenlijk stappenplan opgedeeld in fases. Hierbij houden we rekening met veiligheid, tijd, technologische ontwikkelingen, het learning traject van het platform en uiteraard de haalbaarheid van het uiteindelijk doel. Door de gezamenlijke aanpak garanderen wij een toekomstige oplossing die het businessmodel van de klant sterk verbeterd.

Wat Drone as a Service voor u kan betekenen

Customdrone biedt op basis van een maandbedrag, met mogelijk een kleine initiële investering een drone oplossing aan. Deze drone oplossing verzamelt belangrijke informatie, die via machine learning verwerkt wordt in het platform. Hierdoor worden vervolgens de betreffende personen in uw organisatie geïnformeerd. De data kan statisch of realtime worden aangeboden. Afhankelijk van uw wensen kunnen er andere bronnen van data aan toegevoegd worden.

Met dit proces kunt u laagdrempelig op basis van een maandelijks bedrag het learning traject instappen. Dit zorgt ervoor dat het uiteindelijke doel nagestreefd wordt.

Het platform

Customdrone werkt met verschillende specialistische partners op het gebied van software en platform. Ons platform is op basis van deep learning. Dit houdt in dat de drone informatie verzamelt, doorstuurt naar ons platform, verwerkt, en afhankelijk van de wens beeldherkenning of voorspellingen op kan maken. Dit zorgt voor statische of realtime data, die beschikbaar wordt gesteld voor specifieke klantwensen.  

Gedurende de learning fases zal de drone het platform van informatie voorzien en als het ware een specialist opleiden. De totaaloplossing zal dan slimmer, sneller en doeltreffender kunnen acteren. Ook zorgt dit voor extra ondersteuning en wellicht kan de drone in de toekomst het huidige proces vervangen.

End to End

Naast de totaaloplossing DaaS en maatwerk learning, verzorgen wij ook alle bijkomstigheden voor drone gebruik. Denk hierbij aan: registratie drones, opleidingen, examens en ontheffingen voor specifieke vliegzones.

Partners

Klanten

Scroll to top