Europese drone wetgeving, wij weten de voordelen van uw bedrijf

De tsunami van drones is dichterbij dan u denkt

De vloedgolf van drone technologie is dichter bij dan u denkt. Surft uw bedrijf mee op deze golf? Of gaat uw bedrijf de golf af wachten en laat u zich straks binnen uw sector overspoelen? Het lot ligt in uw handen, want de Europese wetgeving van drones is inzicht en gaat in 2020 van start. In onderstaande blog vertellen wij wat er gaat veranderen.

Wetgeving is definitief

De Europese drone wetgeving is definitief. Dit betekent dat er komend jaar veel gaat veranderen op het gebied van drones. Maar wat is het juiste moment om mee te surfen? Dit is per sector verschillend, maar wij raden u aan om zo snel mogelijk mee te gaan met de golf.

De reden hiervan is dat de huidige papieren overgezet kunnen worden in de overgangsperiode. Dit zorgt ervoor dat u de komende 3 jaar nog met uw pilotenlicentie kan vliegen. Daarnaast kunnen uw papieren overgezet worden en krijgt u voorrang als u zich na juni 2020 wil inschrijven.

Het is allemaal vrij nieuw en wij verwachten dat het ontzettend druk gaat worden bij de inschrijvingen. Daardoor kan het zo zijn dat u pas in het najaar van 2020 mag vliegen, met de Europese papieren.

Start vandaag nog met drones

Als u vandaag zou starten met drones mag u binnenkort met uw collega’s in heel Europa vliegen. Wij begrijpen dat dit een hele stap is en dat het nieuw is voor uw bedrijf. Daarom willen wij u graag helpen met de overstap, zodat u zich kan focussen op de innovatie van uw bedrijf.

Vraag hier uw gesprek aan

In een maatwerk gesprek adviseren wij welke drone geschikt is voor uw bedrijf. Daarnaast helpen wij u bij de Europese wetgeving en zorgen wij ervoor dat u klaar bent voor de toekomst met drones.

Voor vragen, onduidelijkheden of interesse kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Partners

Klanten

Scroll to top