Film en fotografie

Professionele opnames beginnen bij een professionele drone. Wij bieden voor de film- en fotoindustrie verschillende drones op maat aan, in alle prijscategorieën. Hierdoor kunnen wij de drone met uw wensen altijd leveren.

Wij luisteren naar u, hier door kunnen wij precies zien wat u zoekt en kunnen wij verschillende drones aan bieden die bij uw bedrijf past.

Bestaat de drone niet die u na ons advies kunnen wij altijd een extra stuk maat werk leveren waar door uw systeem geheel naar uw wensen wordt gebouwd.

Multifunctioneel systeem

Opzoek naar een systeem wat meerde functies moet hebben? Door onze jaren lange ervaring weten wij precies welke drone het meest geschikt is voor u, 1 drone met duizenden mogelijkheden.

Product presentatie

Bedrijven zijn opzoek naar de meest geschikte drone voor het in kaart brengen van zijn product. Er zijn zo veel soorten drones maar welke is het meest geschikt en het veiligst voor deze locatie en omstandigheden? Wij hebben het antwoord.

Shots voor beginners

Als beginnende piloot wilt u mooie shots maken. Bij drones voor beginners is er een speciale vliegmodus geïnstalleerd die langzaam moeilijker worden. Dit zorgt ervoor dat de shots die u maakt erg mooi worden, waar normaal jaren aan oefening voor nodig is.

Scroll to top