Het gebruik van precisie landbouw drone binnen uw bedrijf!

Het gebruik van precisielandbouw drone binnen uw bedrijf!

Customdrone biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van de precisielandbouw drones. Door een gat in de markt en vele akkers die moeilijk tot slecht groeien kwamen wij op het idee om een precisielandbouw drone op de markt te zetten! Maar wat is een precisielandbouw drone en wat kunt u ermee? Wij vertellen u graag meer over de precisielandbouw drone!

Precisielandbouw drone: wat zijn de mogelijkheden?

De precisielandbouw drone genaamd: Solid X4 agri heeft verschillende functies. Zo kan de drone tegen slechte weersomstandigheden en heeft de drone een hoog landingsgestel, dit zorgt ervoor dat de sensor niet beschadigd tijdens het landen in het hoge gras of in de modder. De precisielandbouw drone heeft ook de mogelijkheid om volledig autonoom te vliegen en nadat de drone gevlogen heeft is het gemakkelijk om de data te uploaden en zo kunt u zien waar de gewassen bijvoorbeeld niet groeien. Wilt u toch met een andere camera of sensor vliegen? Geen enkel probleem! Dit kunt u gemakkelijk wisselen.

Wat kunt u met de precisielandbouw drone?

Naast dat de precisielandbouw drone verschillende functies heeft kunt u heel veel met de data die gescand wordt tijdens het vliegen zoals:

  • Beoordeling van de gezondheid van planten¬†
  • Identificeren van waterplassen
  • Diversiteit in bodemvocht
  • Vraag naar mest
  • Inhoud bladgroen
  • Stikstof opname

En nog veel meer! Voor het volledige overzicht kunt u contact met customdrone opnemen.

Landbouw sensoren die wij aanbieden

Wij bieden drie verschillende landbouw sensoren aan met verschillende functies. Zo kan een LaQuinta heel goed zijn als u beginnende bent en de Redegde M wordt vaker voor professioneels gebruikt en de Maja genereerd nog meer data voor extra informatie uit uw land. Er zijn vele soorten landbouw sensors, maar welke past daadwerkelijk bij uw bedrijf? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u! Hier kunt u meer lezen over de landbouw sensoren die wij aanbieden!

 

 

 

 

Geef een reactie

Partners

Klanten

Scroll to top