Industrie

Onze autonoom vliegende drones kunnen met verschillende sensoren uitgerust worden zodat er verschillende metingen gedaan kunnen worden. Ook kunnen de drones zo geprogrammeerd worden dat ze volledig autonoom vliegen en taken uitvoeren.

Een paar voorbeelden hiervan zijn: Automatisch foto’s maken, voorwerpen tellen, voorwerpen zoeken etc. De beelden kunnen overal ter wereld live bekeken worden. Verder is het niet nodig om mensen bij het drone systeem in de buurt te laten. De drone kan automatisch opstijgen en landen op een landingsplatform. Deze bediening kan te allen tijden door een piloot overgenomen worden.

Autonoom foto’s maken

Hier ziet u een voorbeeld van een drone voor een autobedrijf. Deze drone vliegt automatisch rond het voertuig om zo automatisch foto’s te maken van de auto. Zo hoeven ze de drone alleen aan te zetten en de auto op de locatie te plaatsen. Daarna gaat de rest vanzelf.

Voorraad beheer

Meer zeker van uw voorraad door onze autonoom drone systemen.
Wanneer uw werknemers naar huis gaan checken wij uw voorraad. Waarmee u simpel en snel door veilige cloud oplossing overal ter wereld uw voorraad kunt bekijken.

Terrein-scan

Ook op bouwplaatsen is het mogelijk om de omgeving te scannen. Zo kan dit later in verschillende tekenenprogramma’s verwerkt worden zodat er op de juiste GPS coördinaten getekend kan worden.

Scroll to top