Inspecties uitvoeren met een drone? Wij regelen dat voor u.

Met een drone kunt u binnen no time data in kaart brengen. Denk bijvoorbeeld aan vliegtuig inspectie, gewassen data in kaart brengen en windmolen inspecties. De drone gaat de lucht in, scant het gene waarvoor u de drone wilt gebruiken en vervolgens krijgt u een rapportage met de gewenste data. Op basis hiervan kunt u direct actie ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan uw gewassen. Met de data kunt u in kaart brengen waar de gewassen wel en niet groeien.

Hoe werkt een inspectie drone?

Door middel van een Customdrone wordt de data binnen no time in kaart gebracht. Met ons platform kunnen wij dit proces handmatig versnellen zodat u sneller door de schades heen kunt. Later in dit proces leert ons platform zelf bepaalde omstandigheden aan, maar kan ook schades, een error, olievlekken, loszittende kabels en nog veel meer herkennen.

 

Dit is een leer proces van Machine learning in combinatie met kunstmatige intelligentie. U kunt dit zien als een nieuwe medewerker die u aan neemt. De nieuwe medewerker dient bepaalde omstandigheden te leren kennen in de praktijk. Dat doen onze drones ook.

In een korte tijd heeft u de medewerker ingewerkt

Naar van loop van tijd wordt dit proces geheel geautomatiseerd en op maat in uw proces en administratie platformen verwerkt, zodat u en uw collega’s zich met het bedrijf kunnen bezighouden. Dan focussen wij ons op de drones.

Wij doen alles op het gebied van dit leer traject. Denk bijvoorbeeld aan het trainen van uw personeel en de aanschaf van de juiste drones. Wij zorgen ervoor dat uw werkproces met drones versteld en geïntegreerd wordt binnen de normen van uw bedrijf. Daarnaast tonen wij respect voor de veiligheid en regels binnen uw bedrijf.

Meer informatie nodig over inspectie drones? Neem dan contact met ons op

In ons DaaS oplossing komt dit allemaal aanbod en zorgen wij ervoor dat uw bedrijf de next step maakt op het gebied van drones en de automatisering hiervan. Customdrone levert grote projecten af op het gebied van drones in combinatie met kunstmatige intelligentie en alles wat erbij komt kijken.

Partners

Klanten

Scroll to top