Ons Lab. De plek waar alles begint. Heeft u een vraag of  heeft u maatwerk nodig wat nog niet bestaat? Dan bent u hier op de juiste plek.

Wij laten voorbeelden zien van de start van het bouwproces tot het eindresultaat. Als voorbeeld gebruiken wij onze eigen Solid X4 drone.

Drone ontwikkeling

Heeft u een sensor, camera of een specifiek concept en wilt dit uitwerken? Dan is Customdrone de juiste partij hier voor. Ons Lab heeft alles in huis om een idee uit te werken tot een concept en vervolgens tot de productie van deze drone. Als u meer zelf wilt doen in dit proces dan kan dit natuurlijk ook. Wij zullen dan vooral de adviesfunctie op ons nemen.

Drone op maat

Zijn de bestaande drones net niet helemaal waar u naar op zoek bent? Customdrone helpt u met uw drone op maat. Met alle bestaande en eigen merken hebben wij de kennis in huis om voor u een oplossing te bedenken die precies aansluit op uw wensen.

Design

Om tot een eindresultaat te komen kunnen wij producten in huis tekenen en ontwikkelen. We maken veel prototypes met onze 3D printer zodat u een goed idee krijgt van uw nieuwe concept.

Ons pilot programma.

Heeft u een specifieke behoefte waarvoor u een drone in wilt zetten? Of wilt u weten of  het gebruik van een drone ook in uw bedrijfstak een significant voordeel kan opleveren? Wij zijn gespecialiseerd in pilots en testen, en ontwikkelen graag samen met u de meest geschikte drone voor uw doel.

Cases.

Customdrone is al 5 jaar actief op de drone markt en zit niet stil. Om hier een idee van te geven hebben wij voor u een aantal voorbeeld cases in verschillende sectoren. Helaas kunnen niet alles laten zien vanwege de geheimhoudingsplicht naar klanten toe.

Agricultural drones in action
Soliddrone
Site security

Artificial Intelligence, Machine-Deep learning

Drones zijn bedoeld om extra veilig of snel een project uit te kunnen voeren.

Customdrone kan deze techniek makkelijk aan uw concept toevoegen om uw drone zo nog slimmer te maken.

Scroll to top