Ons Lab. De plek waar alles begint. Heeft u een vraag of heeft u een drone op maat gemaakt nodig? Dan bent u hier op de juiste plek.

Wij laten voorbeelden zien van de start van het bouwproces tot het eindresultaat. Als voorbeeld gebruiken wij onze eigen Solid X4 drone.

Drone ontwikkeling

Heeft u een sensor, camera of een specifiek concept en wilt u dit uitwerken? Dan bent u bij Customdrone aan het goede adres. Ons Lab heeft alles in huis om een idee uit te werken tot een concept. Als u meer zelf wilt doen in dit proces dan kan dit natuurlijk ook. Wij zullen dan vooral de adviesfunctie op ons nemen.

Drone op maat

Wilt u iets anders dan een bestaande drone? Customdrone helpt u bij het proces om een geschikte drone voor u te vinden. Het is mogelijk om de drone op maat te maken voor uw bedrijf. Met alle bestaande en eigen merken hebben wij de kennis in huis om voor u een oplossing te bedenken, die precies aansluit op uw wensen.

Design

Om tot een eindresultaat te komen, kunnen wij producten op kantoor tekenen en ontwikkelen. We maken veel prototypes met onze 3D printer, zodat u een goed idee krijgt van het nieuwe concept.

Cases.

Customdrone is al 5 jaar actief op de drone markt en staat niet stil. Om een idee te geven van onze cases, hebben wij onderstaand bepaalde voorbeelden. Helaas is het niet mogelijk om alles te laten zien, wegens de geheimhoudingsplicht.

Landbouw drones in de praktijk
Soliddrone
Terrein beveiliging

Artificial Intelligence, Machine-Deep learning

Met drones is het de bedoeling om extra veilig en snel te werk te gaan.

Customdrone kan deze techniek makkelijk aan uw concept toevoegen, om zo uw drone nog slimmer te maken.

 

Partners

Klanten

Scroll to top