Customdrone is een bedrijf dat drones op maat maakt. Dit doen we met zowel eigen merk als met bestaande merken, waaronder DJI, 3DR, Yuneec of Solid.

Met onder andere deze merken zoeken wij de meest geschikte drone uit voor uw bedrijf. Mocht het nodig zijn, dan maken wij de drone op maat voor u aan.

Totaal pakketten

Wanneer u wilt starten met een drone, komt er veel bij kijken. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij op maat gemaakte totaalpakketten aan. Op deze manier kan elk bedrijf op zijn eigen manier snel aan de slag. Met ons totaalpakket zorgen wij ervoor dat u snel en eenvoudig de juiste overstap naar drones maakt.

Drone ontwikkeling

Bent u op zoek naar iets wat nog niet op de markt is? Wij kunnen u helpen met deze ontwikkeling. We leveren voor vaste bedragen het hele pakket, van de drone zelf tot aan de software. Laat ons het werk doen, zodat u zich kan focussen op waar u goed in bent.

Drone naar wens

Customdrone kan alles van de drone naar uw wens aanpassen. We kijken zoveel mogelijk naar de beschikbare producten op de markt. Heeft u liever een eigen gemaakt product? Dit is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan onze in huis ontwikkelde Soliddrone.

Het Lab

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u ons lab bezoeken. Hier maken wij van uw idee een product.

Partners

Klanten

Scroll to top