Dat sluiten we niet uit.

Customdrone is een bedrijf dat drones op maat maakt. Dit doen we met zowel eigen merk als met bestaande merken, waaronder DJI, 3DR, Yuneec of Solid.

Met onder andere deze merken zoeken wij de meest geschikte drone uit voor uw toepassingen. Mocht het nodig zijn, dan passen wij deze op maat voor u aan.

Totaal pakketten

Wanneer u wilt starten met drones komt er veel bij kijken. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij op maat gemaakte totaal pakketten aan. Op deze manier kan elk bedrijf op zijn eigen manier snel aan de slag. Met ons totaal pakket zorgen wij ervoor dat u snel en eenvoudig de juiste overstap naar drones maakt.

Drone ontwikkeling

Bent u op zoek naar iets wat nog niet bestaat? Wij kunnen u helpen met deze ontwikkeling. We leveren vaak voor vaste bedragen het hele pakket, van de drone zelf tot aan de software. Laat ons het werk doen, zodat u zich kan focussen op waar u goed in bent.

Drone naar wens

Customdrone kan alles van de drone naar wens aanpassen. We kijken zoveel mogelijk naar de beschikbare producten op de markt. Heeft u liever een eigen gemaakt product? Dan kan dit ook. Denk bijvoorbeeld aan onze in huis ontwikkelde soliddrone.

Het Lab.

Toch niet het maatwerk gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens ons Lab waar wij van uw idee een product maken.

Scroll to top