Onze Service
Customdrone is uniek. het aanbod van verschillende drones wordt steeds groter. En dat is voor u als klant lastig vergelijken, wij zijn hier voor de oplossing.

Door ons grote netwerk en kennis kunnen wij voor ieder probleem een oplossing opmaat maken. Door onze ruime ervaring gaan wij samen met de klant kijken naar verschillende oplossingen voor het beste systeem opmaat. Hier mee kijken wij naar de beste drone leveranciers ter wereld om zo het beste systeem opmaat voor u te realiseren. En dit met drone compenten over de gehele wereld, al deze componenten komen bij Customdrone samen zodat wij het beste systeem op maat voor u kunnen leveren.

Voor professionals door professionals.
Customdrone bouwt of levert op aanvraag specialistische, professionele multirotorsystemen die gegarandeerd worden goedgekeurd door het Eurousc.

Bij Customdrone bouwen we volgens uitgebreide en strenge veiligheidsvoorschriften, waardoor onze multirotors zeer geschikt zijn voor een ieder die met zijn drone professioneel wil gaan werken. Deze systemen worden gebouwd door professionele drone bouwers met jaren lange ervaring. Hierdoor weten ze precies hoe deze systemen juist gebouwd moeten worden. Deze bouwvoorschriften kunnen bij de offerte aangevraagd worden.

Ontwerp bedrijfs drone
Naast de bestaande drones tekenen wij ook drones op maat als er iets niet bestaat wat aan uw wensen voldoet. Zo hebben wij de drones van soliddrone.nl gecalculeerd en ontworpen om zo het meeste uit een drone onder de 4kilo te halen.

Toepassingen
Onze drones worden gebruikt voor alle soorten toepassingen, onder andere door de brandweer, politie, boswachters, fotografen, akkerbouwers, industriële bedrijven en een aantal tv omroepen.
Daarnaast kunnen ze worden gebruikt voor bijvoorbeeld 3D scan of lastige toepassingen opmaat.

Ook worden onze drones gebruikt voor specifieke toepassingen, bijvoorbeeld met software van IBM. Hierdoor kunnen wij voor alle toepassingen een drone op maat leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een omgeving goed in te gaten te houden met persoonsherkenning, hittebronnen of dieren op te zoeken in bossen, een 3D-scan maken van een gebouw om het in kaart te brengen, of om bepaalde onderdelen zoals een kabel over een bepaalde afstand te vervoeren.

Specifieke toepassingen
Door onze ruime ervaring is er altijd een oplossing. Wij werken samen met bijna alle grote drone fabrikanten, universiteiten en software bedrijven. Hier door kunnen wij altijd de juiste drone met eventueel software opmaat voor u realiseren.

testen
Elk multirotorsystem wordt getest, gekalibreerd en ingevlogen zodat de drone veilig en vliegklaar is voor onze klanten. Voor de klant is het altijd mogelijk om bij een test van zijn drone aanwezig te zijn.

Vlieg en wetgeving cursus 
Ook geven wij desgewenst vlieg en wetgeving cursussen. Dit kan ter ondersteuning voor degenen die hun praktijk-examen willen gaan halen of als aanvulling op uw bestaande vaardigheden als piloot. Dit doen wij in samenwerking met Dutch Drone Academy wat aansluit op hun opleidingen. Hierdoor kunnen wij een extra korting voor u realiseren voor een drone inclusief opleiding.

Verkoop
De multirotor-markt is relatief nieuw en er zijn nog veel onduidelijkheden over de mogelijkheden en de gevaren. Veel handelaren maken hiervan handig gebruik en dit leidt niet altijd tot de (kwalitatief) juiste aanschaf van een systeem.

voor de sterk groeiende Nederlandse en buitenlands markt voor de professional hanteren wij strenge veiligheid eisen die gesteld worden met betrekking tot het commercieel vliegen met multirotorsytemen.

Onderhoud/service
Ook na de verkoop houden wij contact met onze klanten en geven we vooral extra service achteraf bij vragen, onderhoud, problemen op locatie enz. gewoon omdat wij dit belangrijk vinden.

Wij verwachten dat iedereen die bij ons een multirotor systeem aanschaft kennis heeft genomen van de regelgeving.

Scroll to top