Over ons

Custom Drone is een onderneming die gespecialiseerd is in het klant-specifiek samenstellen van diverse soorten drones. Hierbij ligt het accent op de zakelijke markt zoals o.a. fotografie, televisieomroepen, bosbeheer, landbouw, hoogspanning inspecties en ook voor brandweer en beveiliging doeleinden.

Customdrone is uniek
Tegenwoordig kunt u bij elke drone-fabrikant een andere soort drone krijgen en weet u niet meer welke drone geschikt is voor uw situatie.  Wij leveren alle drone systemen met een hoge kwaliteit, waarvan wij overtuigd zijn dat deze geschikt zijn voor onder andere uw situatie. Door onze kennis en netwerk weten wij precies wat u als klant zoekt en geven wij u het juiste advies zodat u ook zeker weet dat u het juiste systeem voor uw bedrijf krijgt.

Bij ons gaat het om de klantspecifieke wens, die vertaald wordt in een passende drone voor eigen toepassing. Hierbij wordt gekeken naar de wensen van de klant, kwaliteitseisen en budget. Die worden vertaald in specifieke drone, en als het nodig is op maat gemaakte software met eventueel cloud oplossingen van IBM. Door ons grote netwerk en onze kennis  kunnen wij alles maken met de nieuwste technologie.

Aanvullend kan men ook een onderhouds- en servicecontracten afsluiten waarbij uw drone regelmatig  wordt geïnspecteerd en afgesteld. Tevens is het mogelijk om in bedrijf kritische aspecten, naast het onderhoudscontract, ook een drone bij ons stand-by te hebben indien uw drone door omstandigheden de volgende dag niet inzetbaar is. Naast klantspecifieke drones leveren we voor klanten ook losse onderdelen indien nodig.

Voor ons is het belangrijk dat de wens van de klant centraal staat en dat willen we dan ook bewerkstelligen door goede kwaliteit en service te leveren, ook na de verkoop. Wij hebben veel technische ervaring, waarmee we u van allerlei advies kunnen voorzien, denk bijvoorbeeld ook aan een vliegvergunning en vlieginstructies / lessen.

Daarbij wordt onze apparatuur uitvoerig getest en is het ook wenselijk dat de klant bij de test aanwezig is, om bij afname de drone in ontvangst te nemen. Na de verkoop houden wij contact met de klant voor vragen, extra advies en meer.

We gebruiken voor onze drones uitsluitend geteste onderdelen en apparatuur en onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Tevens maken wij gebruik van de nieuwste technologieën. Hierbij streven we naar een langdurige relatie met onze klanten voor een optimaal resultaat.