Customdrone is een bedrijf wat actief is sinds 2013, de periode waarin de eerste concrete drone ontwikkelingen op gang kwamen. Customdrone is uitgegroeid tot een bedrijf van +10 specialisten en groeit nog steeds.

Business to Business

Customdrone specialiseerde zich in maatwerk drones voor bedrijven, omdat er naast de standaard modellen behoefte was aan specifieke toepassingen en wensen. Door deze sterke specifieke behoeftes en de kwaliteit van onze service en afwerking zijn we sterk gegroeid.

Door de markt en technologische ontwikkelingen te volgen hebben we veel kennis opgebouwd van drones en de processen waarin drones actief zijn.

We zijn vanaf de start actief in de B2B markt met zowel internationale als nationale klanten zoals:

Gemeentes, provincies, waterschappen, universiteiten, vliegtuigmaatschappijen, inmeetbedrijven, onderhoudsbedrijven en overige bedrijven die drones gebruiken in hun werkproces.

Wij verkopen geen drones.
Wij verkopen oplossingen.

De drone markt kenmerkte zich met de verkoop van standaard drone producten. Dit is de laatste jaren sterk veranderd, en daar speelt Customdrone op in. Wij zagen dat veel bedrijven een drone wilden gaan gebruiken in hun bedrijfsproces, maar ze wisten vaak niet wat voor drone of software ze moesten aanschaffen, of hoe je een slimme drone kan maken met de data die beschikbaar is. Met onze jarenlange ervaring op de dronemarkt weten wij precies hoe we de klant kunnen helpen. Wij verkopen geen drones, maar oplossingen.

Totaaloplossing

Customdrone is sterk in klantspecifieke totaal oplossingen, waar een klant voor een vaste prijs, laagdrempelig kennis kan maken met het werken met drones. De klant kan eenvoudig starten met eigen opgeleid personeel zonder dat ze veel technische oplossingen zelf moeten uitzoeken of testen. Gedurende het gebruik worden de oplossingen op basis van verbeteringen van de gebruiker klantspecifiek.

System integrator

U kunt Customdrone vergelijken met een system integrator. Wij brengen alle juiste hardware en software bij elkaar voor de juiste toepassing, zodat u een speciaal geselecteerde drone krijgt voor uw specifieke bedrijfsproces. Wij hebben geen voorkeur voor specifieke merken drones of software, Customdrone is een onafhankelijk bedrijf dat kijkt naar het aanbod in de markt van vandaag. ‘’Het maakt ons niet uit welk merk drone u gebruikt, als hij maar doet wij u vraagt en de oplossing geeft van uw probleem of wens’’

Onze Leveranciers

Customdrone onderzoekt zijn leveranciers door testen uit te voeren. Op deze manier weten we wat er allemaal technisch haalbaar is bij onze partners, en dus voor onze klanten. Customdrone levert uitsluitend ‘proven technology’ die onderzocht is in ons Customdrone Lab. Hierdoor maken wij waar wat we beloven.

Wat wij doen

Customdrone brengt de juiste componenten, software en overige onderdelen bij elkaar die zich in de markt bewezen hebben. Customdrone komt met de juiste adviezen en overlegd met de klant wat wel of niet mogelijk is. Ook inventariseren we de eventuele risico’s en zal er indien wenselijk een onderzoek gestart worden.

Ontwikkelingen

Naast totaaloplossingen biedt Customdrone ook drone ontwikkeltrajecten.

Customdrone werkt daar uw idee uit tot een concept. Een concept kan van een prototype uitgewerkt worden tot een product, en eventueel in productie worden genomen in ons Customdrone Lab.

Customdrone werkt met de juiste mensen, met allemaal hun eigen specialiteiten op het gebied van drones en software en alles wat daarbij komt kijken. Naast deze specialisten werken we ook op project basis, vaak samen met andere specialisten, om zo tot een goede totaal oplossing te komen. Customdrone heeft hierin de eindverantwoordelijkheid om het project in goede banen te leiden. Wij zorgen ervoor dat we het project afleveren naar de wensen van de klant.

Waarom Customdrone?

Customdrone is een bedrijf dat snel en flexibel is en goed meedenkt met de klant.

Hierdoor leveren wij de juiste service naar de wens van de klant.

Onze expertise is drones toepassen in een belangrijk werkproces. Wij weten daardoor wat wel of niet mogelijk is op basis van de markt en technologie, maar ook op basis van wet en regelgeving. Door deze kennis zorgen wij er voor dat de ideeën van bedrijven ook realistisch en uitvoerbaar blijven. Customdrone levert hierdoor een werkbare en uitvoerbare drone in combinatie met software op maat, die voldoet aan de wensen van de klant.

Overweegt u een drone te gebruiken?

Door onze jarenlange ervaring en expertise in de B2B markt kunnen wij voorkomen dat er verkeerde keuzes worden gemaakt bij de aanschaf van drones en software. Op basis van onze ervaring zien we vaak bij startende bedrijven onervarenheid in de eerste keuzes van drone toepassingen. Vaak wordt er via webshops de verkeerde keuze gemaakt en komt men er gedurende het gebruik pas achter dat er verkeerde keuzes zijn gemaakt.

Partners

Klanten

Scroll to top