Service

Onze service staat bij ons boven aan. Wij willen ook na de verkoop van de drone onze klanten tevreden houden en bieden daarom verschillende services aan.

Zo kunnen wij de drones op locatie juist instellen of repareren. Hiernaast geven wij verschillende vliegcursussen en adviezen voor de juiste keuze drones voor de meest extreme toepassingen.

Daarnaast werkt Customdrone samen met Dutch Drone Academy hier door kunnen wij voordelig en snel de juist opleiding voor onze klant aanbieden en afronden.

Customdrone Care

Onze Customdrone care service zorgt ervoor dat uw drone altijd veilig vliegt volgens de voorschriften. Wij komen bij een technisch probleem of crash op locatie.  Daarna stellen we het probleem vast en zorgen wij er voor dat uw drone binnen 24 uur weer de lucht in kan. Zodat u nooit een opdracht zou missen.

Cursussen

Ook geven wij cursussen en vlieglessen zodat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de wet en regelgeving. Dit geven wij ook aan klassen en scholen zodat ook de jongere generatie te maken krijgt met drones.

Registratie en opleiding

Customdrone helpt naast de aankoop ook met de registratie en eventuele opleiding. Met onze samenwerking met Dutch Drone Academy kunnen wij voor een lage prijs de opleiding aanbieden. Wij helpen hierbij door verschillende stappen na te lopen zodat er geen stappen overgeslagen worden. Customdrone ondersteunt de klant, zodat de drone goed geregistreerd wordt en de klant de juiste opleiding krijgt.

Scroll to top