Software speelt een belangrijke rol bij het gebruik van drones, met name in de specifieke toepassingen binnen uw bedrijf.

Er zijn diverse soorten voor elke toepassing. Welke is het meest geschikt en past het beste bij uw specifieke toepassing. Customdrone kan uw helpen bij de juiste keuze.

Mapping software

Mapping software wordt toegepast om 3D modellen te genereren van bijvoorbeeld gebouwen en voor land metingen.

Door mapping software te gebruiken bij landmetingen is het 10 keer sneller, zeer nauwkeurig en minder arbeidsintensief dan de traditionele methodes. Customdrone levert alle hardware en software om dit hele proces naar uw wens in te vullen.

kunstmatige intelligentie, Machine-deep learning

Drones nemen een belangrijke rol in uw werkproces waar veiligheid, snelheid en nauwkeurigheid belangrijk zijn.

Customdrone kan deze techniek makkelijk aan uw concept toevoegen, om zo uw drone nog slimmer te maken.

De mens is instaat om twee dimensionaal te denken. Onze kunstmatige intelligentie en machine-deep learningplatform kan in vele dimensies denken. Waardoor we alle soorten data kunnen toevoegen en uw besluitvormingen en werkproces vereenvoudigen.

Wij bieden dit laagdrempelig aan zodat uw stapsgewijs uw proces slimmer kan maken.

Autonoom vliegen

Onze techniek is klaar om volledige autonome vluchten te maken. Door de huidige wetgeving is de mens nog belangrijk indien er ingegrepen moet worden.

Wij kennen verschillende soorten software voor uw specifieke toepassing en de huidige wet en regelgeving. Vraag ons naar uw mogelijkheden

Drone as a Service (DaaS)

DaaS, ook wel Drone as a Service genoemd, is een combinatie van de slimme software met de drones. Hierdoor kunnen we een maatwerk traject met u starten om zo alles uit uw bedrijf te halen.

Partners

Klanten

Scroll to top