Customdrone heeft een maatwerk drone ontwikkeld, aangezien er veel vraag is naar een op maat gemaakte drone, die minder dan vier kilo weegt.

Customdrone stelt drones samen van zowel eigen merk als bestaande merken en integreert alles, inclusief service en software. Mocht er iets niet op de markt zijn, dan heeft Customdrone de mogelijkheid om dit uit te tekenen en vervolgens te ontwerpen en bouwen.

Soliddrone

Soliddrone is een sub bedrijf van Customdrone. Hiervoor is Customdrone de system integrator die niet afhankelijk is van een bepaald drone merk. Soliddrone is een bedrijf, dat wereldwijd drones levert aan agenten, die de drone door verkopen aan andere bedrijven.

Wat heeft Customdrone gedaan?

Customdrone heeft vanaf de klantvraag tot de productie alles opgezet. Hiermee laten we zien dat Customdrone ook echt maatwerk producten kan ontwikkelen. Dit omdat veel van onze klanten die een ontwikkeltraject met ons starten, de ontwikkelaar ook geheim willen houden. Dit begrijpen we en daarom hebben we een voorbeeld drone ontwikkeld, in de markt waar veel vraag naar is.

Waarom de Solid X4?

Onze klanten hebben interesse in een drone die langer kan vliegen, maar toch erg robuust is en waar ze makkelijk mee konden starten als beginnend bedrijf. Dit kan, in Nederland en een aantal andere landen, met een drone onder de 4 kg.

Handvat

We hebben er een luxe handvat opgezet, waar we verschillende sensoren en speciale hardware in kunnen verwerken. Deze bevindt zich boven op de drone. Daarnaast kan er ook een hoger landingsgestel opgezet worden, waardoor er in de landbouw niet het gras of modder wordt aangeraakt, door de hangende sensor onder de drone.

Keuze in camera’s en sensoren

Customdrone kan door middel van de Soliddrone alle soorten camera’s en sensoren toevoegen, waardoor klanten de drone extra breed in kunnen zetten. Dit was eerder niet het geval. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

White label

Naast dat we de Solidrone onder de normale naam Solid verkopen, bieden wij de Soliddrone ook aan als Whitelabel drone, zodat bedrijven hun camera of sensor kunnen integreren. Het is ook mogelijk om deze onder een eigen bedrijfsnaam en/of kleur te verkopen.  

Partners

Klanten

Scroll to top