Ga nog efficiënter ter werk met een totaaloplossing van Customdrone.

Wij leveren en maken totaaloplossingen, aangezien veel bedrijven vaak niet altijd alles weten wat de mogelijkheden zijn met drones. Wij willen u daarbij graag ondersteunen. Op deze manier kunt u efficiënter aan de slag en nemen wij een stukje zorg voor u uit handen. Dit voor een vast bedrag, die wij gezamenlijk bespreken.

De totaaloplossing

Customdrone kijkt naar meer dan alleen de drone. Wij zijn het all-in one bedrijf waar u naar op zoekt bent. Met de totaaloplossing zorgen wij ervoor dat u zich kan focussen op aspecten waar u goed in bent. Wij helpen u in het gehele proces en laten zien wat er bij drones komt kijken. Dit zijn onder andere:

  • Volledige ontzorging
  • Eén vast bedrag
  • Training en registratie
  • Branche specifieke oplossing
  • Maatwerk

Uw missie
Het ultieme doel van uw bedrijf met een drone is: betere resultaten, en veiliger werken met de huidige capaciteit.

Onze missie
Het gebruik van een drone zo makkelijk mogelijk maken, zodat iedereen er mee kan werken. Vervolgens gaan wij gezamenlijk kijken hoeveel u meer kan opleveren, door middel van een drone

Gebruik maken van de totaaloplossing? Let’s go!

Met de totaaloplossing van Customdrone garanderen wij dat u efficiënter en veiliger ter werk gaat. Laat drones toe in uw bedrijf en maak stappen vooruit naar de toekomst. Voor vragen en interesse kunt u contact met ons opnemen, zodat wij gezamenlijk met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Partners

Klanten

Scroll to top