Zet je subsidie van 2018 in voor een precisie landbouw drone!

Bent u al bekend met de precisie landbouw drone? In deze blog leggen wij uit wat de mogelijkheden zijn van deze drone en wat Customdrone daarbij nog meer aanbiedt. Maak in deze blog kennis met een precisie landbouw drone en u zult zien dat u in 2019 de gewassen NOG beter in de gaten kunt houden.

Wat doet een drone in de landbouw?

Altijd al betere resultaten van uw gewassen willen zien? Schaf een precisie landbouw drone aan en u zult onder andere zien wanneer uw gewassen slecht groeien of wanneer er ziektes aanwezig zijn. Klik op de volgende link om meer te lezen over wat de mogelijkheden zijn met een drone in de landbouw.

Het kan nog steeds!

Het is nog steeds mogelijk! De 40% van de subsidie kunt u besteden aan de precisie landbouw drone! Klik op de volgende link om informatie te vinden over de subsidie in Noord-Nederland. Staat uw regio er niet tussen? Vraag vrijblijvend meer informatie op over uw regio.

Schrijf u nu in voor 15 januari en ervaar de mogelijkheden met de precisie landbouw drone!

Customdrone zorgt voor een totaalpakket

Naast de precisie landbouw drone leveren wij ook trainingen, opleidingen

, registratie en software. Zo kunt u makkelijk en snel de landbouw drone in gebruik nemen. Dit zorgt ervoor dat u tijd bespaard. Meer weten over de precisie landbouw drone, de totaalpakket of de mogelijkheden? U kunt gerust contact met ons opnemen door het volgende nummer te bellen: +316 11123279

Alles is mogelijk!

Heeft u geen ervaring met het aanvragen van subsidies? Vraag vrijblijvend over de mogelijkheden die Customdrone kan bieden om u te ondersteunen, bij deze innovatieve aanvraag.

 

Partners

Klanten

Scroll to top