Zonnepaneelinspectiedrone, beter, sneller, goedkoper. Wat wilt u nog meer?

Met een zonnepaneelinspectiedrone kunt u gemakkelijk zonnepanelen inspecteren. Het is veel vollediger ten opzichte van de traditionele manier. Er komt veel meer bij kijken dan alleen een drone, wij helpen u graag op weg. Onderstaand kunt u de voordelen lezen en beschrijven wij hoe het in zijn werking gaat. Benieuwd? Lees gerust verder.

Wat levert het op?
Met de zonnepaneelinspectiedrone kunt u de beelden direct live in HD bekijken op verschillende schermen. Daarnaast heeft onze software de mogelijkheid om de foto’s en video’s op te slaan, zodat u die later kunt bekijken. Ook is het mogelijk om een 3D scan te maken van uw zonnepark of dak met zonnepanelen, zodat u snel, defecte en vieze zonnepalen in kaart kunt brengen.

Bent u klaar voor de toekomst?
Het bedienen en vliegen van een zonnepaneelinspectiedrone is eenvoudiger dan u denkt. De drone kan namelijk volledig autonoom vliegen. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel opzoek naar de juiste warmtebron binnen uw inspectie. Het is van belang dat de bestuurder van de drone goed inzicht houdt, zodat als er iets gebeurt de bestuurder snel kan ingrijpen. Wij bieden de mogelijkheid om alles te leren in een training van slechts een paar uur, voor al uw medewerkers.

Lagere kosten
Het brengt lagere kosten met zich mee, aangezien de drone binnen no time de lucht in schiet. Vervolgens door een scan, kan de zonnepaneelinspectiedrone in kaart brengen welke zonnepanelen defect of vies zijn. Daarnaast heeft de drone de mogelijkheid om op onmogelijke plekken te inspecteren. Dit bespaart tijd en geld.

Betere resultaten
Inspecteer supersnel. Met een druk op de knop heeft u in kaart welke zonnepanelen defect of vies zijn. Vervolgens kunt u met deze data kijken welke zonnepanelen vervangen moeten worden.

Klik hier om een afspraak te maken, zo kunnen wij gezamenlijk de mogelijkheden binnen uw bedrijf bespreken. Wilt u nog meer informatie over de zonnepaneelinspectiedrone? Klink dan hier.

 

Partners

Klanten

Scroll to top